Referenties

Momenteel zijn we bezig met diverse ontwikkelingen, diverse opdrachtgevers, partners en tevens wordt o.a. gewerkt aan een eigen ontwikkeling.

 Referenties van utiliteitsgebouwen(scholen, MFA’s, ‘hallen’bouw) en woningbouwprojecten zijn door het land verwezenlijkt als Projectcoördinator bij meerdere Design&Build bedrijven. 

Referenties:

13-07-16 “De samenwerking vanuit de Gemeente Velsen met Philip als Projectleider Design & Build met betrekking tot de bouw van een school/sporthal/horeca/bso combinatie heb ik als goed en professioneel ervaren. Ook had Philip een zeer goede band met de verschillende gebruikers, er was een prettige professionele sfeer en we konden weloverwogen beslissingen met elkaar nemen. De openheid en eerlijkheid naar elkaar was een goede basis voor een succesvol project wat inmiddels naar tevredenheid in gebruik is. Gedurende de bouw was er een uitvoeringsteam, maar het was prettig dat Philip ook in deze fase betrokken bleef en op deze wijze het programma van eisen, de  kwaliteit en gemaakte afspraken goed werden bewaakt.

Steven Lehman – projectleider Gebiedsontwikkeling Gemeente Velsen

Project bij Pellikaan Bouwbedrijf

de ring bauke 2

12-07-16 “Philip en ik hebben de handen ineen geslagen voor een mooi ontwikkelgebied van 2,4Ha waar ik eigenaar van ben in Eindhoven. We hebben samen concepten bedacht, visualisaties geregeld, stakeholders benaderd en de gehele situatie technisch en qua politiek in kaart gebracht, zodat we steeds tot weloverwogen keuzes kunnen komen. Door zijn bouwkundige achtergond in ontwikkeling en designtrajecten kunnen we snel schakelen en weet hij de juiste routes te bewandelen. Vooral de openheid naar elkaar en goede sfeer zorgt voor een prettige samenwerking.” 

Atom Zhou – Ontwikkelaar/Opdrachtgever  – oprichter van de landelijke GSM-shop en initiator van o.a. de Asian bussines court langs de A13 Den Haag

Capture

12-07-16 “Ik ken Philip nog van de tijd van zijn laatste werkgever waar we samen succesvol een multifunctionele accommodatie hebben uitgewerkt in designfase, ik als architect, hij als projectleider. Beiden zijn we voor onszelf begonnen en hebben elkaar ook nu weer gevonden in een interessant ontwikkeltraject. Philip is iemand die je er goed bij kan hebben als kartrekker/adviseur in een project en naast zijn zakelijke kant maakt hij ook tijd voor af en toe eens een babbel.

Bauke Jellema – Architect/ondernemer – Eiland 8 architecten